Καιρός Αρναούτογλου: Έρχεται νέα άνοδος θερμοκρασίας – Πότε ανεβαίνει

Οδηγούμαστε τις επόμενες μέρες σε άλλη μια άνοδο της θερμοκρασίας στην Ελλάδα.

Καιρός Αρναούτογλου: Έρχεται νέα άνοδος θερμοκρασίας - Πότε ανεβαίνει

Τη δική του πρόγνωση για τον καιρό έδωσε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά, η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει και πάλι τις επόμενες μέρες.

Δείτε τη πρόβλεψη ανά μέρα:

Ο καιρός την Κυριακή 6/10 από το meteo.gr

Λίγες τοπικές βροχές. Άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, αναμένονται κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές σε περιοχές της Δυτικής και Βόρειας Ελλάδας, σε νησιωτικά τμήματα του Ανατολικού Αιγαίου και σε τμήματα της Κρήτης. Κατά τη διάρκεια της ημέρας ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 22 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 12 έως 25-27, στη Θεσσαλία από 10 έως 27-28, στην Ήπειρο από 10 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 14 έως 27-29 βαθμούς, στα Επτάνησα από 15 έως 25 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου στην Κρήτη από 16 έως 27-28 βαθμούς Κελσίου.

Στο Βόρειοι Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις, Βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς.