Μαρινέλλα: Νέα ενημέρωση για την υγεία της, τι περιμένουν οι γιατροί

Συμπληρώνεται μία εβδομάδα σήμερα Τετάρτη (2/10) από το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη η Μαρινέλλα, ενώ βρισκόταν στη σκηνή του Ηρωδείου.

Μαρινέλλα: Νέα ενημέρωση για την υγεία της, τι περιμένουν οι γιατροί

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της «μεγάλης κυρίας» του ελληνικού πενταγράμμου παραμένει κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Όπως μετέδωσε το MEGA, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και μια αχτίδα αισιοδοξίας, ενώ πλέον δέχεται επισκεπτήριο από την κόρη της στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλεύεται.

Όπως είπε στο κανάλι η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, η κατάσταση της Μαρινέλλας εξελίσσεται θετικά, έστω και με αργούς ρυθμούς, καθώς φαίνεται ότι η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει.

«Περιμένουμε και οι γιατροί ανάλογα με τον απεικονιστικό έλεγχο και τον εργαστηριακό θα κρίνουν την πορεία από εδώ και πέρα. Απ’ ό,τι φαίνεται η φαρμακευτική αγωγή έχει αποδώσει. Περιμένουμε ότι περνώντας τη στάσιμη κατάσταση θα δούμε στη σταδιακή βελτίωση», ανέφερε η κ. Παγώνη.

«Δεν είναι σε καταστολή, από ό,τι ξέρω. Όλα αυτά είναι υπέρ της ασθενούς. Επαφή με το περιβάλλον έχει. Ο ασθενής όσα λιγότερα ξέρει, τόσο καλύτερα είναι όταν είναι σε μία μονάδα», συμπλήρωσε.